..och solen fortsätter jobba!

SköntSKöntSkönt.. Emma fyller 19 idag, grattis till henne:)






Burning cheesdodles

Grillade hos Rebban igår med ett gäng härliga männskor, flabbade en hel del när vi kom in på gamla minnen och en dykande klasskompis...

senare idag blir det nog en sväng in på dh där vännerna sitter och blandar dessa odöra lökdofter tillsammans med alla andra nördar. huvva

ska ringa kim nu och höra hur det gick för dom upppe i finland! hOj

Idol

Helgen har varit rätt nice måste jag säga! Valborgskvällen började hos tobbe där jag, kim, tobbe, david, jocke och jonte grillade kött av olika slag. Senare på kvällen begav vi oss mot skelleftehamn där vi stannade någon timma innan vi drog vidare till Staan. Träffade gott folk både här och där!:)

Lördagen blev lite annars än tänk för mig. Var planerat att jag skulle vara med mosse men fick varken tag på han eller hasse. Ringde därför odde och fråga vars dom höll hus.. "han är och badar på Edda med hassan".. så jag trampade dit och fick höra att någon hyrt hela stället med relax å hela köret! så vi tillbringade hela kvällen där! Trevligt trevligt, förrutom att man såg ut som ett stort enda russin när man kom ut..

Igår följde vi oderth upp till Luleå där vi satt hela 6 timmar och väntade på att han skulle få kila in och sjunga för juryn. På kvällen kom mosse, moa och kim förbi och vi käka snask och såg tv, Humorgalan som visade sig handla om barnen i Haiti..hm konstigt..

Så man är allt lite matt efter helgens händelser!

'




RSS 2.0