24/12 -09

blev en lustig jul för mig i år. tydligen hade vi bestämd oss för att köra Julklappsleken.. började fint och jag fick en bra placering i turordnigen, fick välja näst sist. när alla förutom jag och farmor hade valt paket snodde jag brorsans som inehöll en ficklampa och en pannlampa.. var skitglad över det valet och satt och smålog för mig själv.. sen hör jag farmor som var sist att välja "ISAK, jag tar ditt paket!"

så jag blev tvungen att ta ett nytt paket från högen.. ETT endaste paket låg kvar i högen, mitt eget. Så jag fick alltså bara min egen julklapp i år! wiho. sen fick jag veta att paketet farmor tog av mig var hennes egna... hm=(

ikväll återstår det att öppna ett par stycken klappar till eftersom jag var hos pappa igår!

hoppas alla haft en skaplig jul, och inte som min^^

God Jul Alliesammans

"myskväll" med familjen är tydligen vad som väntar för min del.. Har groteskulärt ont i mitt ovala huvud så vi får se hur länge jag orkar sitta uppe. Blev rätt sent igår, hela natten satt jag och såg en film som väcker många minnen, kanske därför mitt huvud värker som bara attan just nu.

var och tränade idag med kim och c:o, gick väl sådär förutom att det kändes som att huvudet skulle flyga upp och splattas i taket när jag körde knäböj.

God jul och gott nytt år!!

 


Efter slit å släng, redo för säng..

HEJ HOPP GUMMISNOPPP... fast nä.

Har varit en tung dag idag. Inledde morgonen med en sväng förbi röntgen för att kika i knäet mitt..
Sedan bar det av till eddahallen, där ett ryggpass fyllt med marklyft väntade.
Efter passet drog jag med Libbe och Filip och tryckte ett skrov på frasses, för att sedan återvända till edda och möblera om i gymmet.
Så nu tkr jag att alla degkusar framför datorerna ska pallra sig till edda för att kolla in "nya" gymmet ;]!


Saftig bit vid namn Tomas sliter lite mark, bilden tagen för många år sedan i gymmet..

Täflisa

Igår kväll drog kim, oderth, träflisan och jag på bio för att se den omtalade Avatar.. var jävligt skeptisk i början och tänkte "man måste väl ha spelat WoW eller Diablo för att kunna se den här skitfilmenfilmen..." men nädå, den gick faktiskt över mina förväntningar. Den va heelt OK och lite mer!

klev upp i morse och la pannan i veck när jag kika ut genom fönstret. Har iaf skottat hela morgonen, hälften av de jag shåvla upp var säkert snor =( fy, javet.

hörs hoj


Avatar

idag har kim, malin och jag strosa virrat omkring på stan i sökandet efter julklappar. svårt det där med klappisar.. till mig själv blir det väl å köpa nå pressentkort till självmordskliniken i ryssland. tycker det är dags för idiotförkylningen som bosatt sig i min hals att dra åt mimers mutta. 

vet inte riktigt vad som händer ikv, hursomhelst måste man ut i snövädret (n) 

varför inte sol och värme nu?
 

Pepparkakaeee..

bakades pepparkakor i sinne igårkväll hos malin! :]
Emma bakade en fin gris som hon tillägnade åt odde, vassego odde!

skruvat kallt.


och sådär såg isak ut idag på Coop när det var tusn grader minus.

Luciananana

Tjoflöjt!

Lucia idag då, vilket innebär dagen före min födelsedag;O?
Blir att dra upp till stallet senare och kika på när Malin rider på deras luciaföreställning, kommer bli awesome!
För övrigt så är jag förkyld och allmänt krasslig, helgens bravader verkar vara skyldiga till detta.

Ska slå en signal till jonte nu, som jag inte träffat på TUSN år typ... Ciao! /K

What happens...

..på Lucia? återstår att se, hör av dig om det händer något sjuukt!


Ken "HazOe" Block

JO.. fredagskvällen tog sig och snart var vi ute på dom snötäckta vägarna och åkte brett. Jag, kim, mosse, oderth och hassan i en och samma kärra, Kunde det bli roligare? hur som helst, synd att vi inte hade någon bild hassans bil som tuktades.. får använda mitt ruggiga ordföråd ist..

den såg ut ungefär såhär efter färden: rejält tilltryckta bakskärmar efter att ha sladdat in i en genomfryst snöhög, knäckt baklyckta efter okontrollerad sladd in i en kontainer, krokiga plåtfäljar efter missbedömning utav kantstenar och till sist lossnade kofångarn bak! allt detta under en kväll^^

Skulle och träna idag men det var stängt pga renovering, så vi gick en sväng på stan ist. nu ska vi dra och kika på knatte-hockey!

PZ K.I

I'm on the ruuuun.

Dammar av bloggen litegrann med dehär inlägget. Tråkig fredag, som vanligt ungefär.. inte mycket att säga faktiskt.
Tränat idag - har ont i händerna, schwulstade sedan i mig en pizza med broder Tuck.

Hej i lingonskogen.


RSS 2.0